Transport

Lokal transport

Tog 

Det er ingen togforbindelse med Cork Lufhhavn. Togene går til alle viktige destinasjoner i Irland fra Kent Stasjon i Cork, er det også sentralstasjon for city-tog i Cork.

Bil og buss 

Flyplassen ligger seks kilometer sør for sentrum av Cork på slutten av motorveien N27, går motorveien lenger mot sør av veien for R600 til Kinsale.

Hver halvtime går en Skylink skytte buss til Cork, denne bussen går til Cork, denne bussen går til alle de store hotellene. Det er også byens busser som går fra flyplassen til Cork med en reisetid på ca 25 minutter.

Bilutleie - Cork Lufthavn 

I ankomsthallen finner du skranker for forskjellige bilutleiefirmaer inkludert: Avis, Budget, Hertz, Europcar, Irish Car Rentals, Alamo, National og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten EasyTerra gir, her sammenlignes satsene til de ulike utleiefirmaene, og gir deg et tilbud.

Taxi 

Drosjene er utenfor ankomsthallen. En tur til sentrum av Cork koster ca € 15,00.

Flyplass Parkering

Rett ved siden av den nye terminalen er et parkeringshus for korttidsparkering, 1 time koster € 2,00 og 6 timer koster € 7,50. Det er to parkeringsplasser for langtidsparkering, 3 dager koster € 17,00 og 15 dager koster € 60,00, blir du ført til en gratis parkeringsplass av elektroniske kommunikasjonstjenester. Regelmessige brukere av parkeringsmuligheter ved Cork Lufthavn er berettiget til reduserte priser.