Tjenester

Tjenester

Hoteller 

Det er et hotell ved flyplassen som ligger rett ovenfor terminalen, Radisson SAS. For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com, har de et stort utvalg av hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter 

Med ferdigstillelsen av den nye terminalen, har utvalget av barer, restauranter og butikker ekspandert kraftig på Cork Lufthavn. Du vil ikke finne en à la carte restaurant, men det er en spesiell idretts bar med store TV-skjermer, en Starbucks Kafè og en Subway smørbrød.

Bagasje

På grunn av sikkerhetshensyn er det ingen bagasjensafer på Cork Lufthavn. Kontoret for tapt og funnet er tilgjengelig via telefon (tel: +353(0)21 4329600).

Informasjon 

Det er en informasjonsskranke i ankomsthallen mellom leiebil selskapene og Londis butikken (tel: +353(0)21 4313131).

Business 

The Jack Lynch Executive Lounge er tilgjengelig for Business Klass- passasjerer og koster € 20,00. Priority Pass holdere og Aer Lingus Gold Circle Club-medlemmer er i avgang overfor Gate 8, er salongen åpen fra 06:00-21:00 (tel: +353(0)21 4328854). 

Utmerkede fasiliteter for konferanser er tilgjengelig i Great Southern Hotell på flyplassen.

Handikappede 

Den nye terminalen er helt tilpasset for funksjonshemmede. Det er tilpasset toalett, telefon, heiser og ramper for rullestolbrukere. Det er spesielle parkeringsplasser for funksjonshemmede på bakkenivået i parkeringshuset for korttidsparkering.

Andre tjenester 

Bank og vekslingskontor finner du ved bokhandelen Hughes & Hughes. Vekslingskontoret (Bureua de Change) er åpent mandag-fredag fra 06:45-20:00 og lørdag-søndag fra 09:00-18:30. The Bank of Ireland er bare åpen hverdager fra 10:00-16:00. Det er to minibanker like ved, som bare har euro. Men den andre har både Euro og britiske pund.

Det finnes ikke noe postkontor på flyplassen, men du kan kjøpe frimerker på Skyshop i første etasje.