Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen tog på Korfu.

Bil og buss

Det finnes bare en vei fra flyplassen til byen Korfu.

Ved siden av ankomsthallen er det en busstasjon det går busser til bussterminalen i byen Korfu og Platia Y Theotoki, som også er kalt San Roccoplein, det går busser til mange destinasjoner på Korfu.

De fleste bussen man ser på flyplassen er innleid av turoperatører, de fleste ferier reservert på Korfu inkluderer transport til hotellet.

Bilutleie - Korfu Lufthavn

I ankomsthallen finner du bilutleie selskaper som inkluderer internasjonale selskaper som: Budget, Hertz og Europcar. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra. De sammenlikner prisen på de ulike utleiefirmaene.

Taxi

Du finner drosjer utenfor ankomsthallen. Bli enig med sjåføren om en pris før du setter deg i taxien, er normal pris for en tur til feriesteder på nordøstkysten av Korfu er rundt €30,00 og €10,00 til byen Korfu.

Flyplass Parkering

Det er nok parkeringsplasser på flyplassen, rundt 120 totalt. Parkering på områder hvor det ikke er offisielt tillatt tolereres så lenge det ikke hindre trafikken, men husk at det er store tur busser som kommer og går ut av Korfu Lufthavn.