Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen, men i byen Korfu er det mange, og det finnes det utallige hoteller og ferie resort over hele øya, hovedsakelig på nordøstkysten. Yngre mennesker, finner du særlig på Kavos i sørvest.

Et forretnings hotell som finnes i byen Korfu er Corfu Palace Hotell (tel: +30(0)2661 031749). For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com, har de et stort utvalg av hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Korfu Lufthavn er en liten flyplass med begrensede fasiliteter, er det noen snackbarer og kafeer, og også et par butikker, men prisene er høye.

Bagasje

Definitivt på travle dager (mandager og fredager) i høysesongen (juli og august) må du vente lenge på bagasjen din, uten unntak må du vente en time eller lenger før bagasjen din er på bagasjebeltet. Det finnes ingen steder hvor du kan lagre bagasje. For tapt og funnet elementer må du gå til informasjonensskranken.

Informasjon

Det er en informasjons skranke i ankomsthallen. Skrankene til flyselskapene er kun åpen rett før og etter en avgang eller ankomst.

Business

Det finnes ingen fasiliteter for forretningsreisende, lokaler for møter, konferanser og andre forretningstjenester finnes på Corfu Palace Hotell ( se hotels).

Handikappede

Det finnes noen fasiliteter for funksjonshemmede, for eksempel et tilpasset toalett og reserverte parkeringsplasser.

Andre tjenester

Det finnes minibanker, et vekslingskontor og en bank. Det finnes også et lite postkontor.