Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til flyplassen, men det er en shuttlebuss til togstasjonen i Pau. Derfra går togene til Bayonne og Biarritz i vest, og Lourdes, Tarbes og Toulouse i øst. Det er også regelmessige togruter til Bordeaux og Paris.

Bil og buss

Flyplassen ligger langs D716, som kobles til motorveien fra Bayonne til Toulouse (A64-E80), Auto route Pyrénéenne. For å komme til Pau tar du avkjøringen fra flyplassen til høyre, og videre til venstre i retning av Bordeaux. Kort tid etter fly-ankomster går det en minibuss til jernbanestasjonen i Pau. På veien stopper denne bussen ved Pau universitet, Place de Verdum og Rue Valèrie Meunier.

Bilutleie - Pau Pyrénées Lufthavn

I ankomsthallen finnes det skranker for bilutleiefirmaene: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Citer og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra. De sammenligner priser fra flere tilbydere i et enkelt tilbud.

Taxi

Drosjene står foran ankomsthallen. En tur til Pau tar ca 15 minutter og koster rundt €20,00.

Flyplass Parkering

Det er to parkeringsområder (P1 og P2), prisene er de samme for begge områdene den første dagen. Mindre enn 3 timer koster €1,00 og 24 timer koster €10,00. Etter det første døgnet er det billigere å parkere i P2, der prisen for 3 dager er €17,00. I P1 er prisen for 3 dager €22,00.