Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen, men Pau er i nærheten, og byen har et stort utvalg av hoteller i alle kategorier. For flere hoteller, og for å bestille online, kan du gå til Booking.com. De har et stort utvalg av hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Det er en restaurant, ‘Restaurant de l’Aéroport’ (tel: +33(0)5 5933 3323) som består av et barområde som også selger snacks, et brasserie (rimelige faste menyer) og et område med à la carte.

Ved siden av restauranten kan du finne en kiosk med aviser, bøker og sigaretter. The Airport Shop (tel: +33(0)5 5933 2445) er spesialisert på lokale produkter som vin, foie gras, Armagnac og søtsaker.

Bagasje

Den generelle informasjonsskranken fungerer også som skranke for hittegods.

Informasjon

Den generelle informasjonsskranken, CCI Information Desk (tel: +33(0)5 5933 3300) finnes på bakkeplan i terminalen mellom ankomsthallen og avgang. Det er en egen turist kiosk med brosjyrer over aktiviteter og severdigheter i Pau og Bèarn regionen. Her kan du også bestille overnatting.

Business

Flyplassen har et par møterom til leie, men bare for små grupper. Catering er tilgjengelig. For reservasjon kan du kontakte Ledelsens Personlige Assistent (tel: +33(0)5 5933 3359).

The VIP lounge “Jacqueline Auriol” kan reserveres gjennom flyplassstasjonens leder. (tel: +33(0)6 5933 3354).

Handikappede

Flyplassen er tilrettelagt for rullestolbrukere og det er noe få parkeringsplasser reservert for funksjonshemmede. Hvis du trenger hjelp kan du gå til den generelle informasjonsskranken eller ring (tel: +33(0)5 5933 3300). Hvis du trenger en rullestol på flyplassen kan du ta kontakt med flyselskapet.

Andre tjenester

Pau Pyrénées Lufthavn tilbyr noen trådløse internettpunkt. Det finnes AGM's fra Crédit Agricole.