Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er to hoteller på flyplassen og begge to er ankommelige med en gratis shuttle buss. Hilton Paris Orly (tlf: +33(0)1 4512 4512) og Ibis Orly (tlf: +33(0)1 5670 5050). For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Det er et passende natall tilbud på barer og restauranter. Orly øst har 13 barer og åtte restauranter, og Orly sør har åtte barer og to restauranter. I begge terminalene er det butikker, men Orly øst har flest og mer variert utvalg.

Bagasje

Av sikkerhetsmessige grunner kan du ikke oppbevare bagasje på flyplassen. En luke for hittegods finnes i ankomsthallen på begge terminalene (Orly sør, Tlf: +33(0)1 4975 3410, Orly øst, Tlf: +33(0)1 4975 4234).

Informasjon

Det er generell informasjons skranker i begge terminalene. I Orly sør finner du disse ved utgangene C og H og i første etasje i Hall B. I avgangshallen til Orly øst er det tre informasjons bord, og det er også to i ankomsthallen. Gratis kart over Paris er tilgjengelig på alle disse skrankene. For mer informasjon kan du også ringe informasjons nummeret.

Business

Orly øst har et stort business senter (Centre d’Affaires, tlf: +33(0)1 4975 1233) med fasiliteter som telefon, faks, kopimaskin og email. Det er 16 møterom, syv kontorer og en lounge som er til leie. I terminal Orly sør er det tre større møterom (maks 200 personer).

Handikappede

I parkeringshusene er det reserverte plasser for handikappede. Videre finnes det rullestol ramper og tilpassede heiser, toaletter og telefonoer. For mer informasjon og assistanse kan du henvende deg til skrankene ved utgang W i Orly øst og ved utgang E i Orly sør.

Andre tjenester

I begge terminalene er det banker, veksle kontor og minibanker. Førstehjelpsstasjonen befinner seg i Orly øst.