Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen direkte togforbindelse med flyplassen. Den nærmeste togstasjoner er de av Biarritz og Bayonne.

Bil og buss

Biarritz lufthavn ligger fem kilometer sørøst for sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig via D260, også kjent som Boulevard du B.A.B. Rett sør for flyplassen motorveien A63 forbinder Bordeaux til San Sebastian i Baskerland i Spania. Flyplassen inngangen ligger på D810 som forbinder med A63 som fører til Biarritz i den andre retningen.

Busser fra selskapet Chronoplus permisjon fra flyplassen til togstasjonen i Biarritz (linje C, reisetid ca. 10 minutter) og jernbanestasjonen i Bayonne (linje 8A/8B, reisetid ca. 30 minutter). Selskapet ATCRB kjører også til togstasjonen i Biarritz og deretter til Bidart, Guéthary, St-Jean-de-Luz og Hendaye.

Busselskapet PESA etterlater en gang om dagen klokken 15.30 fra flyplassen til San Sebastian i Spania.

Bilutleie Biarritz Lufthavn

I ankomsthallen av Biarritz Lufthavn vil du finne fem bilutleie selskaper: Avis, National-Citer, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Drosjer er tilgjengelig rett utenfor ankomsthallen. For en tur til Biarritz senter bør du regne med en pris på ca. € 12.00, til Bayonne det er noen få euro mer.

Flyplass Parkering

På alle parkeringsplasser på Biarritz Lufthavn kan du parkere de første 30 minuttene gratis. Parkeringsplass P3, for kortsiktig parkering, ligger rett utenfor terminalen. Den første timen koster € 1.50, andre € 2.50 og tredje € 3.50.Tilstøtende er to parkeringsplasser, P0 og P8, der du betaler € 15.00 for en dag og € 75.00 for ti dager. Den langsiktige parkeringsplassen ligger ved siden av flyplassen inngang, prisene er €11.50 for en dag € 55.00 for ti dager.

Mer informasjon om parkering på Biarritz Lufthavn via tlf: +33(0)5 5943 8332.