Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Biarritz Lufthavn. Det er noen hoteller på randen av flyplassen, inkludert Hôtel Campanile Biarritz‎ (tlf: +33(0)5 59 41 19 19) og Inter Hotel Amarys (tlf: +33(0)5 5901 0404). Du kan velge mellom flere hotell hotell i Biarritz senter. Bare for å nevne noen: Hotel de l'Océan Biarritz Centre (tlf: +33(0)5 5924 0327), i nærheten av den gamle havnen på Brit Hotel (tlf: +33(0)5 9914 9750) og rett på stranden det eksklusive og dyre Hotel du Palais‎ (tlf: +33(0)5 5941 6400). For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Det er et begrensent antall butikker og restauranter på Biarritz lufthavn. Det er en generell butikk som selger aviser, magasiner, sigaretter og noen lokale produkter. Det er også en Quicksilver butikk som selger surfing klær. En enkel restauranter og kaffebar fullføre mye.

Bagasje

Den generelle informasjonsskranke fungerer også som en tapt og funnet kontor og kan nås via det generelle nummeret +33(0)5 5943 8383.

Informasjon

En informasjonsskranke for spørmål om flyplassen og flytider ligger i sentral terminalen.

Business

Det er to møterom på Biarritz Lufthavn, både plass maksimalt 18 personer. For mer informasjon: secretariat@biarritz.aeroport.fr. Det finnes også en enkel VIP lounge. Hotel Campanile på randen av flyplassen har en liten og enkel møterom for maks 25 personer. Bedre og mer omfattende business tilgjengelig kan bli funnet på hotellene i Biarritz sentrum.

Handikappede

Plasser er reservert for bevegelseshemmede på parkeringsplassen P0. Den heiser og toaletter har også god tilgjengelighet for rullestolbrukere. Det er også rullestoler tilgjengelig. På ulike steder, inkludert nær parkeringsplasser, er det telefoner for å be om hjelp.

Andre tjenester

Trådløst internet er tilgjengelig på flyplassen og du kan ta ut penger fra minibanker. Førstehjelp tjenester kan nås via den generelle informasjonsskranken.