Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Sofia flyplassen

Bil og buss 

Flyplassen ligger ti kilometer øst for sentrum av Sofia. Ikke alle destinasjoner på trafikkskilt er gitt i engelsk, men veien fra flyplassen til sentrum er gitt på engelsk.

Terminal 2 er direkte knyttet til busstasjonene. Linje 84 går hvert 15. minutt til Orlov Most son ligger nær sentrum av byen, ruten går via bussterminalen ved Pliska Hotell, reisetiden er ca 20 minutter, og billetten koster BGN0,70. Du kan kjøpe en billett i vinduet i busstasjonen. For stor bagasjen må du kjøpe en ekstra billett.

Bilutleie - Sofia Lufthavn

I ankomsthallen i Terminal 2 er det skranker for bilutleiefirmaer: Avis, Hertz, Sixt, Bugget, Moto-Pfohe Rent-a-a-car og Tany Rent utleie. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra gir, sammenlign prisene på flere av bilutleieselskaper i ett søk.

Taxi

Drosjene står foran ankomsthallen. Flyplassen har gjort mange ting for å holde unna falske taxisjåfører. Det anbefales å bruke OK Supertrans (tel: + 359(0)2 973 2121), har dette selskapet av Sofia koster BGN10,00.

Flyplass Parkering

Du kan finne parkeringsplasser i nærheten av terminalen, det er ingen egne plasser for kort- og langtidsparkering. Prisen er BGN2,00 for opptil sju timer, 18,00 BGN for en helg dag, og BGN 40,00 for fem dager. Det er også et underjordisk parkeringshus med 4 etasjer under Terminal 2.