Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på hoteller på flyplassen. Hotell Intercontinental (tel: +359(0)2 807 0707) er seks kilometer sør for flyplassen og Sheraton Hotell (tel: + 359(0)2 981 6541) og ligger i hjertet av Sofia, begge hoteller har gratis buss fra flyplassen. Den Pliska Hotell, 2 stjerner (tel: +359(0)2 971 1077) er i nærheten av flyplassen langs den viktigste veien til sentrum. For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com, de har et stort utvalg av hoteller med mange internett priser.

Butikker og restauranter

Flyplassen har et rimelig utvalg av ganske enkle snackbarer og kafeer. Det er en stor Tax Free-butikk i Terminal 2, det er også en fullservice restaurant som heter Da Vinci restaurant.

Bagasje

Skranken for tapt og funnet elementer finnes i Terminal 1 (tel: (+3592) 937-2491).

Informasjon

Du kan finne skranker for generell informasjon i begge terminalene som også er tilgjengelig med det generell telefonnummer.

Business

I andre etasje av Terminal 2 er det en egen avdeling for foretninger. Her kan du bruke faksmaskinen, kopimaskinen og lese internasjonale magasiner og aviser. Det finnes også datamaskiner med internett.

Handikappede

Den nye terminalen har enestående tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpasset toaletter, heiser og telefoner. Hvis du trenger hjelp kan du kontakte skranken for den generelle informasjonen.

Andre tjenester

Det er banker, kontorer for utveksling av penger, og en minibank. Ved siden av United bulgarske Bank, er det også et postkontor. Førstehjelp - stasjonene er i første etasje i Terminal 2. I andre etasje av Terminal 2 er det utkikk terrasser.