Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen tog forbindelse med flyplassen enda. Det arbeides med en express tog-forbindelse som skal være helt ferdig i oktober 2008, dette er et år senere enn planlagt. Togstasjonen er i underetasjen til terminalen(etasje -1). Jernbanen har forbindelse med Sukhumvit Line fra Skytrain i Bangkok.

Bil og buss

Det er flere veier, men de fleste reiser til flyplassen via hovedveien Bangkok – Chon Buri. Utkjørselen til flyplassen er tydelig indikert. I Thailand kjører de på venstre side.

Det er fire express busser (tlf: +66(0)2 622 3000) til byens sentrum. En billett koster150 baht og bussene får fra første etasje. Airport Express line 1 går til Silom Road, line 2 til Khao San Road (backpacker område), line 3 til Central World via Sukhumvit Road og line 4 til sentralstasjonen Hua Lamphong via Victory Monument.

Videre, mange lokalbusser forbinder flyplassen med byen, men du må først ta en shuttle buss til Public Transportation Center. Busser som tilhører Transport Company (tlf: +66(0)2 134 4097/8) går også derfra til andre destinasjoner som Pattaya og Nong Khai.

Bilutleie Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn

I ankomsthallen er det mange lokale og internasjonale bilutleie selskaper som er representert. Det er en skranke for reservasjoner. Leiebiler er ved Public Transportation Center ved flyplassens inngang. Du kan også bestille leiebil på forhånd ved å bruke tjenestene som EasyTerra tilbyr. De sammenligner prisene til flere leverandører på ett sted.

Taxi

Taxiene står utenfor ankomsthallen. En tur til sentrum av Bangkok koster rundt 300 – 400 baht, pluss en bom-avgift på ca. 60 baht. Limousiner med sjåfør kan bestilles ved skranken til AOT (Airports of Thailand, tlf: +66(0)81 652 4444) i ankomsthallen.

Flyplass Parkering

Foran terminalen er det et parkeringshus som har to deler (A og B) for korttidsparkering. Området for langtidsparkering ligger på venstre side av inngangen til flyplassen. På høyre side av veien til terminalen finnes et stort område hvor du kan parkere gratis.