Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ett hotell på flyplassen. Novotel Suvarnabhumi Airport (tlf: +66(0)2 13 11111) ligger tvers over terminalen. For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Flyplassen har mange barer, caféer og restauranter som hovedsakelig befinner seg i avgangshallen i fjerde etasje. Du finner også de fleste butikkene her, men det er også butikker i andre (ankomsthallen) og tredje (service) etasje.

Bagasje

Ved bagasje avhentingen i ankomsthallen finnes to skranker for hittegods.

Informasjon

Det er mange informasjons skranker som er tilgjengelige på tlf: +66(0)2 132 9324/5/6/7 (avgangshallen) eller tlf: +66(0)2 132 9328/9 (ankomsthallen). Videre er det en skranke som tilhører Tourist Authority of Thailand (TAT) i ankomsthallen.

Business

I avgangshallen finner du KP Loungen som tilbyr business tjenester og har kontorer og møterom til leie. Mer omfattende business fasiliteter er tilgjengelige i Novotel (se Hoteller). Hotellet har et stort konferanserom og tilbyr også administrativ hjel og oversetter-tjenester.

Handikappede

Flyplassen er tilrettelagt for handikappede. Det er tilpassede heiser, toaletter og telefoner. I parkeringshuset er det reserverte plasser for handikappede. For assistanse kan du kontakte Customer Services Department (tlf: +66(0)2 132 3888).

Andre tjenester

Det finnes vekslekontor i ankomsthallen. Minibanker finner du gjennom hele terminalen. Det er også mange offentlige telefonoer og datamaskiner med internett forbindelse. Trådløs internett er tilgjengelig. Airport Medical Center i første etasje er tilgjengelig via telefon på tlf: +66(0)2 132 7777.