Transport

Lokal transport

Tog

Togstasjonen er forbundet med Terminal 2. Det tar deg omtrent en halv time å komme fra flyplassen til Singapore sentrum. Mer informasjon på webside til Singapore Metro Rail Transport.

Bil og buss

Flyplassen ligger 20 kilometer nordøst for Singapore sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil via East Coast Parkway. Det er en bomvei som du må betale elektronisk. Bilutleie selskapene på flyplassen selge den nødvendige chip kort.

Buss 36 forbinder flyplassen med sentrum. Bussen stopper ved Terminal 1, 2 og 3. Reisen tar ca en time. På Ground Transportation Centre i Ankomster Hall av Terminal 1 kan du få informasjon om alle transportmidler til og fra flyplassen.

Bilutleie Singapore Changi Lufthavn

Utleiefirma Avis har skranke i alle terminaler; Hertz er bare til stede i terminaler 2 og 3. Du kan også bestille en leie på forhånd bruke tjeneste tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Du kan finne drosjer 24 timer i døgnet utenfor ankomsthallen. Du kan også velg å dele en taxi, den såkalte Maxi Cabs. Disse opprettholde skyttel forbindelser mellom Singapore Lufthavn og hotell i byen.

Flyplass Parkering

Det er flere parkeringsmuligheter ved Singapore Lufthavn. Det er parkeringsplasser nær terminaler 1 og 3 og nær terminal 2 finner du et stort parkeringshus som kan romme 2600 biler. Antallet parkeringsplasser nær Budsjet Terminal er begrenset.