Tjenester

Tjenester

Hoteller

Du kan finne såkalte Transit Hoteller i alle terminaler. Disse er i hovedsak ment å friske opp eller hvile i mellom flygninger. Den eneste "virkelige" på flyplassen er Crowne Plaza Hotel (tlf: +65(0)6823 5300), koblet med Terminal 3. Andre hoteller i nærheten av flyplassen inkluderer Changi Village Hotel (tlf: +65(0)6496 7699), Aloha Resort (tlf: +65(0)6581 9033) og Cameron Hotel (tlf: +65(0)6545 1816).‎ For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Singapore Lufthavn er ikke bare en av de beste flyplassene i verden når det gjelder service, er det også et stort antall restauranter, kafeer, snackbarer og butikker. De fleste er åpne 24 timer i døgnet. Å spise du kan velge mellom flere asiatiske spesialiteter, men det finnes også vestlige restauranter og fast food kjeder. De som liker å shoppe få sin del på Singapore Lufthavn. Shopping området er stort, variert og du kan selvfølgelig også kjøpe taxfree-varer.

Bagasje

I alle terminaler kan du oppbevare bagasjen i skap. For tapte og funnet gjenstander du trenger for å slå til en av de informasjonsskranke, som du finner spredt rundt terminaler.

Informasjon

Spredt rundt terminaler finner du informasjonsskranke for forespørsler om Singapore Lufthavn, flytider og tjenester. Det er også flere informasjon kiosker med touch skjermer. Du kan også ta direkte kontakt med ansatte i informasjonsskranke ved å ringe via en av telefoner på flyplassen.

Business 

 

I Transit Hotell finner du business senter, som tilbyr fasiliteter for faksing, kopiering og internettilgang. Møterom er også tilgjengelig. For reservasjoner kaller du +65(0)6542 5538 (Terminal 1), +65(0)6542 8122 (Terminal 2) eller +65(0)6823 5300 (Terminal 3). På iConnect Sentre i Terminal 2 kan du innkalle videokonferanser. Mer omfattende business fasiliteter tilbys av Crowne Plaza Hotel (se Hoteller).

Den Transit Salonger, som Rainforest Lounge (webside) og Plaza Premium Lounge er utmerket, med for eksempel et spa, dusjer og stillhet rom.

Handikappede

Singapore Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner. Du kan leie rullestoler via sanitetstjeneste (se Førstehjelpe og andre tjenester).

Andre tjenester

Det er banker og penger utveksling kontorer. hvor av noen er åpent 24 timer i døgnet. På flere steder finner du også minibanker å veksle penger. I Transit Salonger er det datamaskiner med gratis internettilgang, og i de fleste steder har du også gratis Wi-Fi. Førstehjelp er tilgjengelig i medisinsk klinikk (tlf: +65(0)6543 1118 eller +65(0)6543 2223). Flyplassen har også et svømmebasseng, spa, treningssenter, dusjer, massasje stuer, frisører og en stillhet sentrum. I de fleste damer rommene finnes det fasiliteter for å endre babyens bleier. Det er også noen vakre lagt ut hager. Røyking områder kan bli funnet inne så vel som utenfor, i Budget Terminal bare på utsiden terrasse.