Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Beirut Lufthavn.

Bil og buss

Flyplassen ligger 9 kilometer sør for Beirut sentrum, i byens forsteder. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil: fra sentrum går Hafez el Asad veien fører direkte til flyplassen. Veien til Beirut Internasjonale Lufthavn er tydelig skiltet.

Det er ingen regelmessig bussforbindelse mellom flyplassen og Beirut sentrum. Du kan imidlertid komme til byen i en minibuss. Disse er ikke plassert foran ankomsthallen, men foran avgangshallen.

Bilutleie Lufthavn

Skranker for bilutleie på Beirut Internasjonale Lufthavn kan bli funnet i ankomsthallen. Åtte utleiefirmaene er representert: de internasjonale utleiefirmaene Avis, Budget, Hertz og National, og de lokale leverandørene Hala, CityCar, LenaCar og Catrans. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Offisiell drosjer kan bli gjenkjent av flyplassen logoen på siden. Disse drosjer bruker satt priser. Det er også uoffisielle drosjer, som du trenger for å forhandle en klar pris med sjåføren på forhånd. Noen sjåfører spørre latterlige priser. En tur til Beirut sentrum koster rundt 15,000 Libanesiske pounds.

Flyplass Parkering

Det er en stor parkeringsplass utenfor terminalen med moderne betaling fasiliteter og en kapasitet på nesten 2400 biler. Du betaler 3500 pounds for den første timen, 6000 pounds for den andre timen og 7500 pounds for tredje time. Den dagrate beløper seg til 18,000 pounds. Alle priser er eksklusiv 10% moms.