Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på Beirut Lufthavn. Den nærmeste hotellene ligger nord for flyplassen, på stranden, som Coral Beach Hotel and Resort‎ (tlf: +961(0)1 859 000). Andre hotell i nærheten av flyplassen inkluderer Ramada Beirut Sentrum (tlf: +961(0)1 990 299), Hazmieh Rotana Hotel (tlf: +961(0)1 458 000) og Le Gray Hotel Beirut‎ (tlf: +961(0)1 971 111). For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Det er ikke mye å spise og drikke fasiliteter på Beirut Lufthavn, men de er store. I ankomsthallen finner du Akle restaurant og kafe Matik. Det er en japansk fiskerestaurant i avgangshallen. I tillegg er det noen små snackbarer og kaffebarer. Beirut Lufthavn har et stort antall butikker inkludert flere duty-free butikker.

Bagasje

Du kan ikke lagr bagasjen. For tapt bagasje må du slå til Middle East Airlines kontor.

Informasjon

Det er informasjonsskranke både Ankomster og Avganger Haller for forespørsler om Beirut Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. Det er et kontor i departementet for turisme i ankomsthallen, der du kan spørre om steder verdt å se i Beirut og resten av Libanon.

Business

Det er to salongene på Beirut Lufthavn, LAT lounge og Cedar lounge. I sistnevnte kan du ikke bare fakse, kopiere eller bruke internet, men definitivt også nyte en drink i det som best kan beskrives som en stor dekket hage. Business hoteller i Beirut (se Hoteller) tilbyr omfattende business tilgjengelig, som møteplasser og konferanserom.

Handikappede

Beirut Internasjonale Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner.

Andre tjenester

Det er banker, valutaveksling kontorer og minibanker spredt rundt terminalene. Førstehjelp-stasjonen kan nås via telefon +961(0)1 629 088,utvidelse 2020. Det er 15 internet kiosker og trådløst internet (Wi-Fi) er tilgjengelig overalt i terminalen, blir det ikke gratis. For å bruke trådløst internet må du kjøpe en billett med adgangskode på duty-free butikk. Noen restauranter kan tilby gratis Wi-Fi tilgang for kunder.