Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til Chegdu Lufthavn.

Bil og buss

Chengdu Shuangliu Lufthavn ligger 16 kilometer sørvest for Chengdus sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil via ringveien G4201. Fra den sørlige delen av byen Flyplass Ekspress (en bomvei) fører til flyplassen.

Bybuss 303 går fra flyplassen til den nordlige togstasjon i Chengdu. Skyttelbusser kjører også hvert 20. minutter mellom flyplassen og Chengdu med stopp på Minhan Hotel og Lantian Hotel i sentrum. En buss billett koster 10 yuan. Reisetid er ca en halv time.

Bilutleie Chengdu Shuangliu Lufthavn

Det er ingen internasjonale bilutleiefirma stede ved Chengdu Lufthavn men det er skanken av lokale leverandører. Internasjonale utleie selskaper, for eksempel Avis, har et kontor i byen.

Taxi

Det er drosjer utenfor ankomsthall. De har ikke en meter, og hvis de gjør det er ødelagt eller sjåføren nekter å bruke den. Du vil derfor nødt til å forhandle. En rimelig pris for en tur til byen er 50 yuan, men prisforlangende av føreren vil i utgangspunktet være betydelig høyere. En tur til Chengdus sentrum tar 20-30 minutter.

Flyplass Parkering

Det er en stor parkeringsplass utenfor den nye terminal. Du betaler 5 yuan for den første timen og deretter 2 yuan per halvtime. Du betaler 50 yuan per dag. Disse prisene gjelder for utendørsparkering, satsene for parkeringshuset er noe høyere.