Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er en, ganske enkle hotell på Chengdu Lufthavn, Flyplass Hotel (tlf: +86(0)28 8570 2769). Andre hoteller nærhetenav flyplassen inkluderer Ju Long Lufthavn Hotel (tlf: +86(0)28 8570 4101), Homeland Hotel Chengdu og Sanpin Business Hotel. For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Det er bare en restaurant i den gamle terminal (tlf: +86(0)28 8570 2359), men den består av tre etasjer. Det er en stor spisestue hall i første etasje, mindre spiserom i andre etasje og en te bar i tredje etasje. Du finner flere kaffer og snackbarer i den nye terminal.

Det er også en duty-free butikk med et bredt utvalg av sigaretter, vin og brennevin samt en stor samling av kinesisk te og andre lokale spesialiteter.

Bagasje

Det er en tapt og funnet skranke (tlf: +86(0)28 8520 5389) nær bagasjeområdet i ankomsthallen.

Informasjon

Det er informasjonsskranke i både ankomster og avganger hall på begge terminaler, de kan nås via den generelle telefonnummer +86(0)28 8570 2649.

Business

Det er et lite business senter med fakser, kopimaskiner og datamaskiner med internettilgang i avgangshallen.

Handikappede

Chengdu Lufthavn har rimelig tilgjengelighet for funksjonshemmede. Den nye terminalen har bedre tilgjengelighet for funksjonshemmede enn den gamle terminalen. Det er rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter i terminal 2.

Andre tjenester

Du kan finner banker, valutavekslings kontorer og minibanker spredt rundt terminaler. Det finnes også frisør, massasje stuer, skopuss gutter og turist informasjonsskranke. Førstehjelp Stasjon ligger på gulvet 2F av avgangshallen. Her vil du også finne røyke rom og salonger. Internettilgang er kun tilgjengelig via datamaskiner i Business Senter (se Business).