Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er to hoteller på flyplassen, begge eies av Sheraton hotel chain: Jakarta Bilutleie Hotel (tlf: +62(0)21 559 0008) inne i terminalen og fire stjerners hotell Sheraton Bandara (tlf: +62(0)21 559 7777). Like utenfor flyplassen finner du FM 7 Resort Hotel‎ (tlf: +62(0)21 559 1177) og Ellia Bandara Hotel‎ (tlf: +62(0)21 555 0970). Andre hotell i nærheten av flyplassen er Hotel Aston Cengkareng‎ (tlf: +62(0)21 5435 61660), Batavia Hotel‎ (tlf: +62(0)21 690 4118) og Shangri-la Hotel Jakarta‎ (tlf: +62(0)21 570 7440). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

I den internasjonale terminalen butikkene er konsentrert om såkalte Plaza Bali. Det er duty-free butikker, grener av internasjonale (design) merker og selvfølgelig butikker med typiske indonesiske produkter, inkludert batikk. Prisene forresten ikke er ekstremt lav. Det er ofte billigere i byen eller andre steder i Indonesia.

Det er også et stort antall av å spise og drikke fasiliteter på Jakarta Soekarno-Hatta flyplass.

Bagasje

I Hall D av den internasjonale terminalen vil du finne bagasje skap og en skranke å sette bagasjen. Det er en tapt-og-funnet skranke i Ankomst Hall på begge terminalene.

Informasjon

I alle terminalene finner du informasjonsskranke for forespørsler om flytider og flyplassen tjenester. Det er også Turistkontoret skranke i terminal 2 og 3.

Business

Det er flere VIP-lounger på Jakarta Lufthavn, hvor du kan fakse, kopiere og tilgang til internett. Sheraton Hotel (se Hoteller) på flyplassen tilbyr omfattende forretnings fasiliteter og har møteplasser og konferanserom tilgjengelig.

Handikappede

Jakarta Lufthavn har rimelig tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter.

Andre tjenester

Det er banker, valutaveksling kontorer og minibanker, og i det innenlandske terminalen er det et lite postkontor. Telefoner kan finnes overalt, og du kan ringe gratis lokale samtaler i venterom av avgangshallen. Førstehjelp-stasjonen kan nås via den informasjonen pulter eller direkte via en av telefoner. Det er også babyens rom og stillhet rom, inkludert bønnerom for muslimer. Det finnes en internettkafé på Skynet kaffebar.