Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til Delhi Lufthavn.

Bil og buss

Flyplassen i New Delhi ligger 23 kilometer sør for byen, langs de viktigste sørgående veier fra Delhi. Veien til flyplassen er tydelig angitt. 

Det går en buss til sentrum hvert 25. minutt, reisetiden er ca 50 minutter. Luksus busser med aircondition med avgang fra International Terminal. Det er to busselskaper: Delhi Transport Corporation (grønn-gul busser) og EATS (hvit-blå busser), begge selskapene har sin endelige destinasjon på New Delhi Railway Station, billetter kan kjøpes og seter kan bookes i ankomsthallen.

Bilutleie

I ankomsthallen er det en skranke av Avis, som gir sjåfør-drevne biler (tel: +91 (0) 11 6501 2525), er det også andre private bilutleiefirmaer, som alle leie kun sjåfør-drevne biler. 

Taxi

Foran ankomsthallen er det rikelig med drosjer. Byens største taxiselskap er EasyCabs (tel: +91 (0) 11 4343 4343), på slutten av turen vil du bli gitt en kvittering som viser antall kilometer som er kjørt, sørg for å sjekke denne kvitteringen! Den offisielle prisen er 15 rupees per kilometer. I tillegg er det et skrivebord i Delhi Traffic Police, hvor du kan kjøpe en billett til en fast pris, som du leverer til sjåføren på slutten av turen. 

Flyplass Parkering

På Terminal 2 er det to parkeringsplasser, fordelt på Premium og Standard parkering, det er gratis buss mellom parkeringsplassene og terminalbygget. Prisen for den vanlige parkeringsplassen er om lag 60 rupees per fire timer, premium koster dobbelt så mye.