Transport

Lokal transport

Tog

I ankomsthallen i Terminal 2 er det en skranke der du kan kjøpe billetter til Mumbai subway. Du kan nå Mumbai CST (tidligere Victoria) og Churchgate stasjon med tog. Det er planer om en direkte metro forbindelse til flyplassen.

Bil og buss

Innenlandsterminalen ligger 26 kilometer nord for Mumbai, mens den internasjonale terminalen ligger 4 kilometer lenger borte fra denne. Ruten til flyplassen er tydelig indikert langs alle nord-bundet veier fra Mumbai.

I ankomsthallen av Terminal 2 er det en skranke der du kan kjøpe billetter til langdistanse busser som har ulike destinasjoner i områdene rundt Mumbai. Foran ankomsthallen er det bussruter til ulike destinasjoner i selve Mumbai. Det er også en skyttelbuss til Air India bygget på Nariman Point.

Bilutleie - Mumbai Chhatrapati Shivaji Internasjonale Lufthavn

I ankomsthallen er det skranker til private bilutleiefirmaer, disse tilbyr kun biler med sjåfør.

Taxi

Foran ankomsthallen det er alltid nok av drosjer. Du kan kjøpe en billett på forhånd ved skranker i terminalen (tel: 91 (0) 22 2682 9922) for en taxi med aircondition, noe som koster rundt tre ganger så mye som en bil uten aircondition. Hvis du ikke kjøper en forhåndsbetalt billett så bør man passe på at drosjesjåføren slår på takstameteret!. Turen til sentrum av Mumbai kan ta 90-120 minutter. I tillegg er det også motorisert sykkeltaxier tilgjengelig.

Flyplass Parkering

For øyeblikket er det 3600 parkeringsplasser i Mumbai flyplass, men antallet vil stige betraktelig etter at anleggsarbeidene på terminalene er fullført. Parkeringsplasser nærmest terminalene koster 120 rupees for opptil fire timer, ved billigere områder koster dette rundt halvparten.