Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Lagos Lufthavn.

Bil og buss

Lagos Lufthavn ligger 22 kilometer nordvest for sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Det er en motorvei fra Lagos flyplass til byen. Avhengig av trafikken, kan du dekke avstanden i 30 til 60 minutter.

Bilutleie Lagos Lufthavn

Du kan finne skranker på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Du kan leie en bil fra en av de to internasjonale utleiefirmaene stede, Avis og Hertz. Husk skjønt at, bortsett fra noen motorveier veiene i Nigeria er i dårlig stand.

Regelmessige busser og minibusser kjører mellom flyplassen og sentrum, men de er ofte overfylte, og dessuten ikke særlig trygt.

Taxi

Drosjer er den klart enkleste og tryggeste måten å reise fra flyplassen til Lagos. De kan bli funnet utenfor avgangshallen, så ved ankomst første du trenger å gå ovenpå. Sørg for å bli enige om en pris på forhånd. Du må seriøst forhandle for å få en "korrekt" pris.

Flyplass Parkering

Et parkeringshus er bygget trenger den nye terminalen MMA2. Du betaler 100 Naira per time. Den dagsrate beløper seg til 1500 Naira. Garasjen er forbundet med terminalen via en korridor.