Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ett hotell i Lagos Lufthavn Blue Lodge Hotel (tlf: +234 709 876 6976). Andre hotell i nærheten av flyplassen inkluderer Welcome Centre Hotel (tlf: +234(0)1 271 9254), Havannah Suites og Konferanse Senter‎ (tlf: +234(0)1 730 0129) og Sheraton Hotel (tlf: +234(0)1 497 8660).

Butikker og restauranter

Lagos Lufthavn (minst MMA2 terminal) har et rimelig antall av å spise og drikke fasiliteter. Det er sju restauranter med afrikanske og internasjonale retter. Antallet butikker er begrenset. Den suvenirbutikk med nigerianske smykker og treskjæring avgifter høye priser. I byen eller andre steder i Nigeria suvenirer er mye billigere.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på Nigeria Lufthavn. Porters vil tvinge seg over deg, men vær forsiktig: enige om en pris og aldri miste av syne bagasjen din.

Informasjon

Det er en informasjonsskranke i ankomsthallen for spørsmål om flyplassen. Du kan også bestille et hotell her.

Business

Business fasiliteter på Lagos flyplass er begrenset. For dette må du gå til Sheraton Hotel eller Havannah Conference Center (se Hoteller). Det er også to salonger, VIP Lounge og Ledende Lounge (kun for medlemmer, informasjon via customercare@mma2lagos.com).

Handikappede

Den nye terminalen MMA2 har gode tilgjengeliger for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter.

Andre tjenester

Du vil finne fem banker, penger vekslingskontorer og minibanker spredt rundt terminalen. Det er også et postkontor, samt en Første hjelpe stasjon. Selv om sikkerhetstiltak har blitt forbedret med ankomsten av terminalen MMA2, du fortsatt trenger å være oppmerksomme på Lagos flyplass: folk som utga seg for tollvesenet eller flyplassen ansatte er ikke nødvendigvis hvem de hevder å være og kan ha til hensikt å avlaste deg fra dine penger (eller varer).