Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til Nairobi Lufthavn.

Bil og buss

Flyplassen ligger 16 kilometer sørøst for Nairobi og er lett å nå. Følg veien til feriestedet Mombassa ved sjøen, A-104, Mombassa Highway, etter forstaden Embakasi er det god merking som viser veien til flyplass. 

Det er busser foran terminalbygget, KBS bussrute 34 går veldig ofte til sentrum av Nairobi. Riverside Skyttle Tjeneste mellom Nairobi, Arusha og Moshi i Tanzania, stopper ved flyplassen, setter på denne bussen må bestilles på forhånd!

Bilutleie - Nairobi Jomo Kenyatta Internasjonale Lufthavn

Det er mange bilutleiefirmaer ved Nairobi flyplass, i tillegg til lokale bedrifter, det er internasjonale selskaper: Avis, Budget, Europcar og Hertz. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra, som sammenligner prisene på flere av bilutleieselskaper i ett søk.

Taxi

Den sikreste måten å komme fra flyplassen til Nairobi er med taxi. Umiddelbart etter fortolling er det er en skranket som selger taxi billetter til fastpris. Du kan også ta taxi på egenhånd utenfor, men Kenyanske sjåfører er kjent for overtakst. En taxi tur til sentrum av Nairobi tar omtrent en halv time utenfor morgen og kveldsrushet, og koster rundt 800 -- 1000 shilling. Kenatco Cab (tel:+254 (0) 20 21561) er et godt taxi selskap.

Parkering

Både kortsiktige og langsiktige parkeringsplasser ligger ved siden terminalbygget. Informasjon om parkeringspriser er ikke tilgjengelig.