Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller ved flyplassens lokaler. De nærmeste hotellene av bedre standard ligger i Nairobi selv: Hilton Nairobi Hotel (tel: +254(0)20 250 000), Grand Regency Hotel (tel: +254(0)20 211 199), Fairview Hotel (tel: +254(0)20 288 1000) og Nairobi Serena Hotel (tel: +254(0)20 282 2000).

Butikker og restauranter

Det er noen få restauranter, snackbarer og kafeer på flyplassen. Simba Restaurant i toppetasjen er populær, den gir en flott utsikt over selve flyplassen. Kaffe-elskere kan gå til Java Coffee House som er nær Gate 14. I tillegg det er brus og godteri maskiner. Det er ett stor antall butikker, hvorav mange Duty Free butikker, men også butikker med Afrikanske suvenirer, klær og smykker. Det er også en butikk som spesialiserer seg på kenyansk kaffe. 

Bagasje

På bagasjehåndteringsområdet er det en skranke hvor du kan lagre bagasje. Skranken for tapt og funnet er plassert ved den generelle informasjonskranken.

Informasjon

I begge terminalene er det ett kontor for flyplassens leder (tel: +254 (0) 20 822 111), i Dessuten er det generell informasjonskranke og reisebyrå kontorer. 

Business

Bortsett fra de tjenestene som er tilbys av salongene til flyselskaper, er det ingen foretningsmessige forhold tilgjengelig på Nairobi Flyplass. Internettkafé ved Gate 9 (Chapex Reiseservice) tilbyr også faks og kopieringstjenester. Omfattende møterom og konferansesaler er tilgjengelig på de store hotellene i Nairobi (se under Hotels). 

Handikappede

Nairobi flyplass er moderat fremkommelig for funksjonshemmede. Alle heiser er tilgjengelig for rullestolbrukere, men ellers er tilbudet ikke spesielt imponerende. For assistanse kan man kontakte en av informasjonskrankene.

Andre tjenester

Det finnes vekslekontorer, banker og postkontor over hele terminalen. I den internasjonale ankomsthallen er det en Barclay's Bank med en minibank. Det er også en førstehjelpsstasjon, for helsehjelp kontakt en av informasjonskranken. På 9. Gate det er en internettkafe og trådløst internett er tilgjengelig på noen steder, inkludert på Gate 10. Ved Gate 11, det er en lekeplass for barn.