Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Addis Abeba Lufthavn.

Bil og buss

Flyplassen ligger i Bole, 8 kilometer sørøst for Addis Abeba sentrum, i utkanten av byen. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Fra midten av Etiopias hovedstaden tar du Africa Avenue sørøst og fortsetter via Bole Road til flyplassen. Fra andre distrikter kan du følge Ring Road. Veien og avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Det er ingen regelmessig bussforbindelse til Addis Abeba. Minibusser løper til hovedstaden, men de gjør ikke stoppe foran terminalen. Hvis du går over parkeringsplassen til hovedveien, kan du stoppe en blå minibuss der. En tur til sentrum tar ca. 30 minutter og koster 15 Birr (den etiopiske valuta).

Bilutleie Addis Abeba Lufthavn

Du kan finne skranke på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Flere utleiefirmaene er til stede ved Addis Abeba lufthavn, inkludert Alamo, Avis, Europcar, Hertz og Sixt.

Du kan også leie en bil fra lokale leverandør via National Tour Operations eller reisebyråer.

Taxi

Det er mange taxier utenfor ankomsthallen. Noen bruker en meter, men mesterparten av tiden du trenger for å forhandle om prisen. Sørg for å bli enige om en pris før du får i. En taxi tur til Addis Abeba sentrum koster rundt 60 birr.

Flyplass Parkering

Utenfor terminalen er det en parkeringsplass for kort og langtidsparkering.