Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Addis Abeba Lufthavn. Den nærmeste overnattingssteder er Meridian Hotel (tlf: +251(0)1 1661 5050) og Dreamliner Hotel‎ (tlf: +251(0)1 1467 4000). Bedre hotellene ligger i sentrum av den etiopiske hovedstaden, inkludert Hilton Addis Abeba Hotel‎ (tlf: +251(0)1 1517 0000), Sheraton Addis‎ (tlf: +251(0)1 1517 1717) og Ghion Hotel‎ (tlf: +251(0)1 513 222).

Butikker og restauranter

Det er rimelig antall restauranter, (snack) barer og butikker på Addis Abeda lufthavn, men tilbudet er definitivt ikke overveldende. Også huske på at de fleste spising og drikking er lokalisert bak skikker.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen på Addis Abeda Lufthavn. For tapt og funnet elementer må du slå til flyplassen sikkerhet. Det er også maskiner å ha din bagasje pakket i plast.

Informasjon

I den sentrale hallen er det en informasjonsskranke for forespørsler om Addis Abeda Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. I tillegg til den etiopiske turistkontoret har en skranke i ankomsthallen.

Business

Med unntak for grunnleggende fasiliteter en slik faksing, kopiering og internettilgang i VIP lounge er det ingen forretnings fasiliteter på Addis Adeba Lufthavn. Disse kan bli funnet i virksomheten hotellene i sentrum av den etiopiske hovedstaden, som Hilton og Sheraton (se hoteller). De tilbyr for eksempel møteplasser og konferanserom.

Handikappede

Addis Adeba Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter.

Andre tjenester

Det er banker og valutaveksling kontorer, men det er bare en minibank (i ankomsthallen). Det finnes også en minibank i den sentrale hallen, men reisende rapporten det er vanligvis ute av drift. Det er også et postkontor. Førstehjelp-stasjonen kan nås via telefon overalt på flyplassen.