Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Sharm el-Sheikh Lufthavn.

Bil og buss

Flyplassen ligger 18 kilometer nordøst for Sharm el-Sheikh og 10 kilometer fra den populære Na'ama Bay Beach og er lett tilgjengelig med leiebil. Flyplassen ligger på El-Salam Vei som fører til Na'ama og fortsetter til Sharm el-Sheikh. Veien er ganske opptatt, som et alternativ kan du ta ringvei.

Offisielt en minibuss forbinder flyplassen med Sharm el-Sheikh, med det er ikke klart om det virkelig er en slik buss.

Bilutleie Sharm el-Sheikh Lufthavn

Det er ingen skranke på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Sixt har en representant i ankomsthallen. Andre bilutleie selskaper har skranke i hoteller i nærheten av flyplassen, som Avis, Budget og Hertz. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjeneste tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Det er ingen drosjer utenfor ankomsthallen. Hvis du går via parkeringsplassen til den veien du vil bli kontakt av taxi sjåfører. Den offisielle renten til Na'ama Bukt er 40 egyptiske pounds. Det er allerede en bratt pris for en fem-minutter tur, men sjåførene vil spørre mye mer. Du trenger å forhandle hardt og bli enige fast på en pris.

Flyplass Parkering

Utenfor terminal er det en parkeringsplass med plass for kort og langtidsparkering. Vi frafåder å la bilen her om natten.