Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Sharm el-Sheikh Lufthavn, med det er flere hoteller og feriesteder på stranden nærheten av flyplassen. Hoteller i nærheten av flyplassen inkluderer Hilton Sharks Bay Resort‎ (tlf: +20(0)69 360 3333), Savoy Sharm el-Sheikh Hotel (tlf: +20(0)69 360 2500) og Tropicana Grand Oasis (tlf: +20(0)2 2268 0903). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Sharm el-Sheikh Lufthavn har kun et begrenset antall av å spise og drikke fasiliteter og butikker.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på Sharm el-Sheikh Lufthavn. For tapte og funnet gjenstander må du slå til informasjonsskranke.

Informasjon

I den sentrale hall finner du en informasjonsskranke for forespørsler om flytider og flyplassen tjenester. Det vil si, hvis det er bemannet.

Business

Det er en VIP lounge i Terminal 1 (tlf: +20(0)69 362 3304). Annet enn at det ikke er business fasiliteter i Sharm el-Sheikh Lufthavn. Til dette trenger du å slå til de større feriestedene, som Hilton Resort (se Hoteller) som for eksempel har møteplasser og konferanserom tilgjengelig.

Handikappede

Sharm el-Sheikh Lufthavn har begrenset tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, men ingen tilpasset toaletter. Dette kan forandre seg med åpningen av Terminal 3 i 2012.

Andre tjenester

Det er noen penger vekslingskontorer og minibanker i den sentrale hallen. Du vil også finne informasjon kiosker og reisebyråer.