Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er et hotel på Caracas Lufthavn, Eurobuilding Express (tlf: +58(0)212 700 0700)midt imot fra terminalen. Andre hotell i nærheten Caracas Lufthavn (og nær stranden) inkluderer Marriott Hotel Playa Grande (tlf: +58(0)212 535 2222), Hotel Miramar Suites (+58(0)212 352 2414) og Hotel Ole Caribe (tlf: +58(0)212 620 2000). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Caracas Internasjonale Lufthavn tilbyr et enormt utvalg av restauranter, kaffer, snackbarer og butikker. Det er duty-free butikker, ulike suvenirbutikker og filialer av internasjonalt kjent merker som Levi’s, Hugo Boss, Tommy og Timberland. Internasjonale terminal har flere butikker og spise tilgjengelig enn terminalen for innenlands flyreiser.

Bagasje

Bagasje skap og tapt og funnet skranker er tilgjengelig i begge terminaler. Du kan leie en porter, men sørg for å bli enige om en klar pris.

Informasjon

Det er flere informasjonsskranke på både ankomster og avganger haller for forespørsler om Caracas Lufthavn, flytider og flyplass tjenester.

Business

I terminal bare grunnleggende tilgjengelig, som faks, kopiering og internettilgang er tilgjengelig (i Cantv kontor og i internasjonale terminal). Det finnes også ulike VIP-lounger. Omfattende, business tilgjengelig, inkludert muligheten til å leie møteplasser, blir tilbudt av Luxor Hotel (se Hoteller).

Handikappede

Caracas Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpasse heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner. Parkeringsplasser har også vært reservert for bevegelseshemmede, både på kort og lang sikt parkeringsmuligheter.

Andre tjenester

Det er banker, valutaveksling kontorer og minibanker både i nasjonale og internasjonale terminalen. Det er også et lite postkontor (med budtjeneste) i det innenlandske terminalen. Datamaskiner med internett er tilgjengelig på internet kaffer i ADV og i Cantv kontor. I tillegg er reisebyråer, et apotek og en Første Hjelpstasjon. Trådløst internet (Wi-Fi) er kun tilgjengelig i (eller nær) lounger.