Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Montevideo Lufthavn.

Bil og buss

Montevideo Lufthavn ligger 15 kilometer øst for sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil: Avenida Italia fører direkte til flyplassen. Veien er tydelig skiltet.

Flere faste bussruter går fra flyplassen til den populære by stranden Playa de Los Pocitos og den gamle byen (Ciudad Vieja). De fleste tjenester har sin endestasjon på Baltasar Brum busstasjonen.

Bilutleie Montevideo Lufthavn

Du kan finne tellere for bilutleie selskaper i ankomsthallen. Fire utleie selskaper er til stede ved Montevideo Lufthavn: Avis, Budget, Hertz og Europcar. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Offisielt er det bare ett drosjeselskap i Montevideo Lufthavn, Taxi Aeropuerto de Carrasco (tlf +598 (0) 2 604 0323). Du kan bestille en taxi på en teller nær bagasjeområdet, men du kan også gjøre det på nettet. Sjekk nettsiden for (faste) priser til ulike destinasjoner i og rundt Montevideo.

Flyplass Parkering

Under byggingen av den nye terminalen en ny parkeringsplass ble også bygget som tilbyr plasser for mer enn 1200 biler. Den ligger rett utenfor terminalbygningen.