Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med flyplassen.

Bil og buss

Asuncion Internasjonale Lufthavn ligger 9 kilometer nord for sentrum i forstaden Luque. Med leiebil kan du komme deg til flyplassen fra sentrum via Avenida España og Autopista al Aeropuerto Silvio Pettirosi, som indikert av navnet, fører til flyplassen.

Det finnes også en buss mellom flyplassen og sentrum av Asuncion, bybuss 30-A. Turen til sentrum tar ca. 1 time. Mange hoteller har skyttelbusser kjører.

Bilutleie Asunción Lufthavn

Du kan finne en skranke for bilutleie selskaper i ankomsthallen. Fem utleie selskaper er til stede på Asuncion Internasjonale Lufthavn: Avis, Budget, Hertz, National og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenestene som EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Drosjer kan finnes utenfor ankomsthallen. Pass på sjåføren slår på måleren. Hvis det ikke er noe meter i taxi, eller hvis sjåføren nekter å bruke den, sørg for å bli enige om prisen på forhånd. En taxi fra flyplassen til Asuncion koster rundt US$ 16.00 og tar ca. 20 minutter, (Paraguay valuta er guaraní, taxi sjåfører like lett akseptere amerikanske dollar).

Flyplass Parkering

Det er parkeringsplass utenfor terminalen. Vi fraråder å la leiebil natten.