Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med flyplassen.

Bil og buss

Quito Lufthavn ligger i den nordlige forstedene til den ecuadorianske hovedstaden, på om lag 7 kilometer fra sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Avenida 10 de Agosto går nord for sentrum og slår inn i Avenida de la Prensa som fører til flyplassen.

Flere busser kjører fra flyplassen til Quito sentrum. Det er en stopper tvers over gaten fra terminalens exit. Busser med destinasjon "Amazonas" eller "Juan Leon Mera" dra til La Mariscal (der du finner mange hoteller), busser med skiltet" La Marin "gå til det gamle sentrum.

Bilutleie Quito Lufthavn

Du kan finne tellere på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Tre utleiefirmaene har en tilstedeværelse på Quito Lufthavn: Avis, Budget og Localiza. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Du finner mange taxier utenfor ankomsthallen. Bruke noen drivere faste satser for ulike destinasjoner i byen, andre bruker en meter. Sørg for å være enig med sjåføren hvordan du vil bli belastet. Tommelfingerregelen er at dersom taxi har ingen meter eller driveren ikke ønsker å slå den på, trenger du å bli enige om en klar pris på forhånd.

Flyplass Parkering

Det er en parkeringsplass utenfor terminalen som kan romme rundt 300 biler.