Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Bogotá Lufthavn.

Bil og buss

Bogota Internasjonale Lufthavn ligger 13 kilometer nordvest for sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil via Calle 26 (også kalt Avenida El Dorado) som fører direkte fra sentrum til flyplassen.

Bogota er ekspressbuss tjeneste (TransMilenio) er koblet til flyplassen siden 2011. Disse lange, moderne busser tar deg ikke tid til nesten hvilken som helst destinasjon av interesse for turister i den colombianske hovedstad.

Bilutleie Bogotá Lufthavn

Du kan leie biler i ankomsthallen på begge terminalene. Det er tre bryr utleiefirmaene stede ved Bogota Lufthavn: Budget, Dollar og Flash Rent-a-Car.

Taxi

Det er to måter å leie en taxi på Bogota Lufthavn. Du kan bare komme inn i en taxi og sørg for måleren er i gang og føreren gjør ikke en omvei. Du kan også kjøpe en billett på taxi skranke i ankomsthallen for destinasjon du ønsker. Du betaler prisen angitt på billetten, selv om hver drosjesjåfør vil sette pris på et tips. Hold et øye på "hjelpsomme" menn som ønsker å plassere bagasjen i bagasjerommet. De spør ofte ublu priser for denne enkle oppgaven.

Flyplass Parkering

Det er avdekket parkeringsplasser utenfor terminalbygget. Skyttelbusser koble den langsiktige parkeringsplasser som er lenger ut med terminalen.