Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er et hotell på Santiago Lufthavn, Holiday Inn Express Santiago Lufthavn (tlf: +56(0)2 799 9900) som er direkte forbundet med terminal. Andre hotell i nærheten av flyplassen er Hotel Diego de Almagro Aeropuerto (tlf: +56(0)2 230 5600), Best Western Hotel Los Espanoles (tlf: +56(0)2 232 1824), Crowne Plaza Hotel Santiago (tlf: +56(0)2 638 1042) og Sheraton Santiago Hotel og Konvensjonen Senter (tlf: +56(0)2 233 5000). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Det finnes et stort antall butikker på Santiago Lufthavn. Det finnes over 70 butikker, inkludert fire duty-free butikker. Det er også over tjue restauranter, kafeer og snackbarer, inkludert noen internasjonale kjeder som Starbucks, men også steder som serverer Chilenske spesialiteter.

Bagasje

Du kan bare lagre bagasjen (i skap eller innskudd på en skanke) i terminal for internasjonale flyvninger. I begge terminaler kan du finne tapte og funnet skranke.

Informasjon

I både ankomster og Avganger Haller (tlf: +56(0)2 690 1752/3) du kan finne en informasjonsskranke for forespørsler om Santiago Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. Flyplassen personale er også vandre rundt. Det er også en turist informasjonsskranke i ankomsthalle av internasjonale terminal.

Business

Det finnes et business senter (tlf: +56(0)2 690 1752) i internasjonale terminal tilbyr fasiliteter som videokonferanse, faksing, kopiering og internet. Du kan også leie møterom (maks 40 personer) her. I tillegg Santiago Lufthavn har flere VIP-lounger. Omfattende business fasiliteter tilbys av Holiday Inn (se Hoteller).

Handikappede

Santiago Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter (herunder kontroll knapper i blindeskrift) og lavthengende telefoner.

Andre tjenester

Du kan finne banker (Banco Santander og Banco Santiago), valutaveksling kontorer og minibanker spredt rundt terminaler. Inne i terminale finnes det også et postkontor, internet kafeer, et apotek, en Førstehjelp Stasjon (første etasje, internasjonale terminal) og enda en tannlege praksis. Trådløst internett (Wi-Fi) er tilgjengelig i restauranter og kafeer.