Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse mellom flyplassen og Belo Horizonte.

Bil og buss

Flyplassen ligger 45 kilometer nord for sentrum. Terminalen er lett tilgjengelig med leiebil: fra Belo Horizonte sentrum første du følger MG-404 og neste MG-010 som fører direkte til flyplassen. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Det er en regelmessig bussforbindelse til Belo Horizonte sentrum, men disse bussene kan være svært overfylte forlate lite plass til bagasjen din. Du bedre ta den spesielle skyttelbuss Conexão Aeroporto mellom flyplass og byen, administrert av busselskapet Unir (tlf: +55(0)31 3663 8000). 

Bilutleie Belo Horizonte Lufthavn

Åtte bilutleie selskaper er til stede ved Belo Horizonte Lufthavn: Den internasjonale utleiefirmaene Avis, Budget og Hertz og de lokale leverandørene Localiza, Lokamig, Unidas, Locaralpha og Movida. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Som på noen andre brasilianske flyplasser er det to typer taxi: "normal" (vanlig) og spesielle (especial). La ca 80 ekte i en vanlig taxi og 90 ekte i en spesiell taxi for en tur til Belo Horizonte sentrum.

Flyplass Parkering

Utenfor terminalen ligger et stort udekket parkeringsplass. Du betaler 4 reell for den første timen, tre reell for den andre timen og etter at 2 virkelige per time. Dagen satsen er 30 ekte for den første dagen, og etter 26 virkelige per dag.