Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Santa Cruz Lufthavn. Den nærmeste hotell er Hotel Camino Real‎ (tlf: +591(0)3 342 3535).Andre hoteller kan bli funnet i sentrum av byen, som for eksempel Los Tajibos Hotel og Konvensjonen Senter‎ (tlf: +591(0)3 342 1000), Hotel Cortez‎ (tlf: 591(0)3 333 1234) og Gran Hotel Santa Cruz‎ (tlf: +591(0)3 334 8811). For flere hoteller og bestille online, du kan gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Det er et rimelig antall av å spise og drikke fasiliteter Santa Cruz Viru Viru Lufthavn,inkludert en restaurant og noen snackbarer. Det er også en duty-free butikk. Den andre butikker hovedsakelig selger bolivianske suvenir.

Bagasje

Du kan finne bagasje skap i korridoren mellom den sentrale hallen og ankomsthallen for innenriksflygninger. Nær bagasjeområdet kan du finne en tapt og funnet skranken.

Informasjon

Det er informasjonsskranke i det sentrale hall for henvendelser om Santa Cruz Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. Turistkontoret har en skranke i den internasjonale ankomsthallen, du kan også bestille et hotell rom.

Business

Santa Cruz Lufthavn tre VIP lounger. Du kan også leie den såkalte Salón de los Espejos (Hall eller Mirrors) for møter eller utstillinger. Omfattende business fasiliteter tilbys av business hoteller i Santa Cruz (se Hoteller).

Handikappede

Santa Cruz Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol  ramper og tilpassede heiser og toaletter.

 

Andre tjenester

Du kan finne banker, valutaveksling kontorer og minibanker i den sentrale hall og i Ankomsthallen av Internasjonale terminal. Førstehjelp stasjon ligger i ankomsthall i den internasjonale terminal.