Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på La Paz Lufthavn. Den nærmeste hoteller er på et par kilometer øst for flyplassen, som Ritz All Suites Hotel‎ (tlf: +591(0)2 243 3131) og Hotel Rosario (tlf: +591(0)2 2451 658). Andre hotell i La Paz inkluderer Hotel Europa (tlf: +591(0)2 231 5656) og Hotel Camino Real‎ (tlf: +591(0)2 244 1515). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

La Paz Internasjonale Lufthavn har en god del av å spise og drikke fasiliteter, inkludert en restaurant, (snack) barer og iskrem parlors. Det er en duty-free butikk i den internasjonale avgangshallen, men annet enn det du i hovedsak finne suvenirer på flyplassen.

Bagasje

Det finnes skap til å oppbevare bagasjen. Den tapte-og-funnet skranke kan være funnet i nærheten av bagasjeområdet.

Informasjon

I den sentrale hallen er det en informasjonsskranke for forespørsler om El Alto Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. Det er også et turistkontor, hvor du ikke bare kan få brosjyrer om steder å se, men også reservere et hotellrom.

Business

Det er tre VIP-lounger på El Alto Lufthavn tilbyr grunnleggende fasiliteter som faksing og kopiering. Omfattende forretningsfasiliteter tilbys av de større hotellene i byen, inkludert Ritz Hotel (se Hoteller) som har møteplasser og konferanserom tilgjengelig.

Handikappede

La Paz Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter.

Andre tjenester

Du finner flere banker på La Paz Lufthavn: Mercantil Santa Cruz, First Mutual, Banco de Credito, Banco Nacional og Banco Bisa Bolivia. Det er også penger vekslingskontorer og minibanker i ankomsthallen av den internasjonale terminalen. Flere reisebyråer er også tilstede i Ankomst Hall av både det internasjonale og det nasjonale terminaler. Førstehjelp-stasjon finnes i ankomsthallen av den internasjonale terminal.