Transport

Lokal transport

Tog

Hvis du ønsker å reise til vestlige New Zealand med tog, tar flyplassens buss du Mt Eden stasjon. Hvis du velger å reise sørover, vil en annen buss tar deg til Papatoetoe stasjon (se nedenfor).

Bil og buss

Flyplassen ligger ca 21 kilometer sørvest for sentrum Auckland. Du kan ta motorveier 20A og 20B for å komme dit. Utenfor rush-timer vil det ta deg 40 minutter å komme til Auckland og 20 minutter til Manukau.

Det er en spesiell buss til Citybus avgang hvert 15. minutt. Den Airbus Express tar deg til sentrum Auckland 24 timer per dag. Busstjenester 375 og 380 går fra flyplassen til sentrene for botanikk og Manukau. For mer informasjon og rutetabeller gå til MAXX reise informasjon (tlf. +64(0)9 366 6400).

Bilutleie Auckland Lufthavn

Det er bilutleiefirmaer i begge terminalene: Avis, Europcar, Hertz, Thrifty og Budget. Du kan bestille på forhånd med EasyTerra, sammenligner denne nettsiden mange bilutleiefirmaer og deres priser.

Taxi

Drosjer er tilgjengelige på begge terminalene. En tur til Auckland koster rundt NZD 70,00. Skyttelbussen koster rundt NZD 35,00 per person.

Flyplass Parkering

Det er en tilstrekkelig mengde kort og lang sikt parkering er tilgjengelig i gangavstand fra begge terminalene. En dag av korttidsparkering koster NZD 32,00. Hvis du ønsker å parkere bilen i 7 dager det vil koste NZD 100,00. For mer informasjon om parkering på Auckland flyplass kan du sende en e-post til parking@aucklandairport.co.nz.