Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen direkte tog til flyplassen. Victoria Park Transfer Station er lett tilgjengelig med offentlig transport (se nedenfor).

Bil og buss

Flyplassen ligger cirka 12 kilometer fra sentrum av Perth på Great Eastern motorveien. Fra Perth tar du Tonking motorveien og Horrie-Miller Drive til den internasjonale terminalen. Den innenlandske terminalene er på Brearly Avenue, via Tonking motorveien. Flyplassen er tydelig indikert på store grønne veiskilt.

Det er flere busser som går til og fra flyplassen. Perth Lufthavn Connect Skyttel Service går fra terminalene til flere steder i Perth. For mer informasjon og booking buss billetter, kan du gå til webside. En hver vei inn til sentrum koster AUD 15,00 fra T2 og T3. Fra T1 koster det 18,00 AUD. Det er også flere av byens busser (buss 36, 37 og 40) fra T2 og T3 til Perth. For mer informasjon om byen busser rutetider, vennligst besøk deres webside.

Bilutleie Perth Lufthavn

Den bilutleiefirmaer ligger i første etasje av T1, T2 og T3: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty og Redspot. Du kan også bestille en leiebil på EasyTerra, sammenligner denne nettsiden mange bilutleiefirmaer og deres priser samtidig.

Taxi

Drosjer er tilgjengelig foran terminalene. En tur til Perth koster ca AUD 30,00 AUD fra T2 og T3. Fra T1 koster det AUD 35,00. I tillegg betaler du et gebyr på AUD 2,00. Driverne vil be deg om å betale prisen på forhånd.

Flyplass parkering

Alle terminalene har flere parkeringsmuligheter. Korttidsparkering og langtidsparkering, men også FastTrack og Regional parkering. 4 timer med kort eller lang sikt parkering koster omtrent AUD 10,00. På Regional, AUD en dag av parkering koster 6,90. Den Connect skyttelbusser kjører til og fra parkeringsplasser.