Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Alice Springs Lufthavn. Den nærmeste hoteller er Bed & Breakfast Pathdorf (tlf: +61(0)8 8952 0525), og Alice Springs Lufthavn Motel (tlf: +61(0)8 8952 6611) i den sørlige delen av byen. For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Fasiliteter for mat og shopping er begrenset: en restaurant, en kafe, en suvenirbutikk, en gullsmed, og en bokhandel.

Bagasje

Det finnes ingen egen skranke for tapt og funnet gjenstander: de ansatter i den informasjonsskranke kan hjelpe deg. Du kan også spørre om tapte gjenstander via det generelle telefonnummer (+61(0)8 8951 1211).

Informasjon

Like ved bilutleie skranke vil du finne en generell informasjonskranke for henvendelser om flyplassen, og flytider.

Business

Det er to salonger i terminalen, men Alice Springs Lufthavn tilbyr ikke lenger business fasiliteter. Det er et stort konferansesenter i Alice Springs.

Handikappede

Alice Springs Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er tilpasset toaletter og telefoner. I informasjon kan du be om en rullestol og assistanse ved ombordstigning (det er ingen bevegelige passasjer bruer på Alice Springs Lufthavn).

Andre tjenester

Du kan veksle penger i Australian Way Gifts suvenirbutikk. Det er også to minibanker en rett før trygghet og en rett etter. Røyking er ikke tillatt noe sted på flyplassen, men det er røyking sone utenfor restauranten. Internet tilgang er tilgjengelig i nærheten av restaurant og nær informasjonsskranke.