Tjenester

Tjenester

Hoteller

Westin San Francisco Lufthavn (tlf. +1(0)650 692 3500) Marriot Hotell (tlf. +1(0)650 692 9100) er bare noen få minutter fra flyplassen. For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. Dette nettstedet tilbyr et bredt utvalg av hoteller til konkurransedyktige (internett) priser.

Shopping og måltid

Det finnes mange butikker, restauranter og (snack) barer på terminalene. Den internasjonale terminalen (G) har den hyggeligste og vakreste butikker. Men også terminal 3 (F) har et bredt utvalg av populære forhandlere.

Bagasje

For tapt og funnet elementer, vennligst gå til servicesenteret i T1 eller kontakt tlf. +1 (0) 650 821 7014. Du kan også gjøre deg henvendelse på on line.

Informasjon

Alle terminalene har serviceavdelinger som gir deg informasjon om flyplassen og rutetider (tlf. +1 (0) 650 821 2735). På informasjonen bodene, er det mange frivillige, som kan hjelpe deg.

Business

Triptel Business Center (tlf. +1 (0) 650 821 8000) på den internasjonale terminalen sentrale hall tilbyr flere forretningsfasiliteter: utleie mobiltelefoner, internett, faksing og kopiering. Gjennom flyplassen er det gratis arbeidsplasser med lade fasiliteter for bærbare datamaskiner.

Handikappede

San Francisco har toaletter for personer med redusert mobilitet og telefoner for hørselshemmede. Det er spesielt reserverte parkeringsplasser for bevegelseshemmede. Videre har flyplassen rullestol ramper og tilpassede heiser.

Andre tjenester

Alle terminalene har minibanker. Det er en Medical Center (tlf. +1 (0) 650 821 5600) på den internasjonale terminalen sentrale hall. Det er et akvarium, en luftfart museum og et bibliotek på flyplassen. Gjennom flyplassen er det T-Mobile hotspots, som tilbyr høyhastighets Wi-Fi-tilkoblinger. Etter tollen på terminal 3, i nærheten av Gate 83, er det en PowerPort å lade din telefon eller laptop-batteri. T1 og T3 har kjæledyr lettelse fasiliteter.

Foran sikkerhet ved T1, nær (Gates 40-48), er det Christian Science Reading Room, hvor du kan meditere, lese av slappe av i stillhet. Den internasjonale terminalen har Berman Reflection rom for meditasjon eller selvrefleksjon.