Transport

Lokal transport

Tog

Det er ikke en reell togforbindelse, men det er en gratis buss (linje G) til T-banestasjonen Aviation, denne stasjonen er på den grønne linjen i Los Angeles Metro. 

Bil og buss

Flyplassen ligger langs Pacific Coast Highway (Highway 1) og Highway 42, ved krysset av motorveiene 405 og 105. Vær oppmerksom: Highway 1 heter Lincoln Boulevard nord for flyplassen og Sepulveda Boulevard sør for flyplassen. Fra Los Angeles følger du Freeway 405 Sør-og avkjørselen til motorveien 42 eller Freeway 105 West. Ruten til flyplassen er tydelig angitt. I rushtiden er veiene rundt flyplassen overfylte.

Skyttelbussen LAX Flyaway opprettholder en forbindelse to ganger i timen mellom Union Stasjon i sentrum av Los Angeles, og de ulike terminalene på flyplassen. The Metropolitan Express går også til Union Stasjon. For Disneyland velger du Flybuss som går til Anaheim og Buena Park. Fra parkeringsområdet C kjører busser fra det vanlige offentlige transportsystemet til flere destinasjoner i og rundt Los Angeles.

Bilutleie - Los Angeles Internasjonal Lufthavn

Mer enn 40 bedrifter leier ut biler på LA Airport, men kontorene er ikke etablert i terminalen. Du kan ringe til disse selskapene gjennom en spesiell telefon ved bagasjebåndet i alle Ankomst Halls. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra, de sammenligner prisene til de ulike utleiefirmaene.

Taxi

Drosjene står foran Ankomst Halls ved alle terminaler. De har taksameter, men for noen populære destinasjoner er det faste priser.

Flyplass Parkering

Det finnes parkeringsplasser i kort avstand fra alle terminaler, som har totalt plass til mer enn 8.000 biler. To områder ligger litt lengre unna (Lot B og Lot C), disse har lavere priser, og de første to timene kan du parkere gratis. Det kjører en skyttelbuss til og fra disse områdene (henholdsvis Skytte B og flyplassen C).