Tjenester

Tjenester

Hoteller

Best Western McCarran Inn (tlf. +1(0)702 798 5530) ligger i nærheten av flyplassen. For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. Dette nettstedet tilbyr et bredt utvalg av hoteller, til en konkurransedyktig (internett) priser.

Shopping og måltid

Begge terminalene har mange butikker, restauranter og (snack) barer. Men prisen på mat og drikke er generelt ganske høy.

Bagasje

Bagasje skap finnes på flere steder i terminalene, etter sikkerhetskontroll. Pris: USD 2,00 til USD 3,00 per koffert. For tapt og funnet elementer, kan du gå til den sentrale hallen eller kontakt tlf. +1 (0) 702 261 5134.

Informasjon

Alle terminalene har serviceavdelinger hvor du kan få informasjon om flyplassen og rutetider. Det finnes opplysninger innlegg der du kan be om informasjon ved å trykke på null. Det er også mange frivillige på McCarran som kan hjelpe deg. På ulike steder på flyplassen kan du få turistinformasjon, reservere hotellrom eller arrangere en sjåfør-drevet bil.

Business

Flyplassen har flere internett, oversettelse og faks fasiliteter. For mer forretningsfasiliteter kan du gå til en av de mange hotellene i nærheten av flyplassen. T2 har en VIP-rom.

Handikappede

McCarran har toaletter personer med redusert mobilitet og (TDD / LED) telefoner for hørselshemmede. Videre har flyplassen rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter.

Andre tjenester

Alle terminalene har minibanker. T2 har en utveksling kontor. Det er trenings fasiliteter med en badstue, en luftfart museum, et kunstmuseum, lekeplasser og Førstehjelp stasjoner. Flyplassen har også en rask innsjekking service. Det er gratis PC kiosker (T1) og gratis trådløst internett.