Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til Houston Hobby Lufthavn.

Bil og buss

William P. Hobby Lufthavn ligger 11 kilometer sørøst for Houston på I-45 og er lett å nå. Avkjøringen til flyplassen er tydelig angitt.

Fra 8A Curbzone går det offentlige METRO busser til flere destinasjoner i Houston. Du kan også ta skyttelbussene som kjøres av SuperSkytte (tel: +1(0)713 523 8888).

Bilutleie - Houston William P. Hobby Lufthavn

Bilutleiefirmaet kan du finne i bagasjeområdet: Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, Enterprise, National og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved hjelp av tjenesten EasyTerra, som sammenligner prisene hos de ulike leiebilfirmaene.

Taxi

Taxiholdeplassen er lokalisert nær utgangen ved bagasjeområdet (Curb sone 3). Det er faste priser til destinasjoner i Houston, men hvis beløpet vises på måleren er lavere, det er det du betaler. The fast rente til sentrum av Houston er $ 22,00, om natten (20:00-06:00), er det på USD 1,00 tilleggsavgift.

Flyplass Parkering

Det fireetasjers parkeringshuset henger sammen terminalbygget. Opptil fem timers parkering koster kun $ 1,00 per time, etter det koster det $ 15,00 for en hel dag. Parkeringsplassen Parkering Cents ligger rett ved siden av parkeringshuset, med gangavstand til terminalen, der prisen for de første tre timene er $ 2,00 og $ 6,00 per dag ut over det. Skal du ha up-to-date informasjon om parkeringsforholdene kan man i nærheten av flyplassen høre på radiostasjonen 1610 AM.