Transport

Lokal transport

Tog

DFW Lufthavn er ikke direkte forbundet med en jernbanestasjon, men på sørsiden av flyplassen er det den Centerport/DFW Lufthavn stasjon. En til sentrum av både Dallas og Fort Worth. For å komme til den stasjonen du trenger å ta en skyttelbuss til den langsiktige parkeringsplass.

En T- banestasjon vil bli åpnet mellom Terminaler A og B i 2012. Oransje linje T-bane til da opprettholde forbindelsen med Dallas og Las Colinas.

Bil og buss

Dallas/Fort Worth Lufthavn ligger 24 kilometer nordvest for Dallas sentrum og 29 kilometer nordøst for Fort Worth. Det finnes ulike måter til og fra flyplassen: på nordsiden av flyplassen 114Hovedvei, 121 og 635 og på sørsiden Hovedvei 183 og 360. Fra Dallas sentrum kjører du din leiebil via mellomstatlig 35-Østen nordover og deretter via Hovedvei 183 til den Internasjonale Parkway som går tvers DFW Lufthavn.

Dallas Area Rapid Transit opprettholder ekspressbuss tjenester til Dallas og Irving. Flyplasser busser (tlf: +1 817 267 5150) kjører også til ulike destinasjoner, inkludert store hoteller i Fort Worth.

Bilutleie Dallas/Fort Worth Lufthavn

Ti bilutleie selskaper er til stede ved Dallas/ Fort Worth Lufthavn, men ikke alle selskaper er til stede i hver terminal. Du kan leie en bil med Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, E Z Rent, Hertz, National og Thrifty. Den leiebiler er parkert nær den sørlige inngangen til DFW Lufthavn, en skyttelbuss går til og fra denne parkeringsplassen hvert femte minutt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved hjelp av tjeneste som leveres av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Utenfor ankomsthallen finner du drosjer som alle har en meter. Det er imidlertid også drosjer som tar en faste prise ($40.00 til hver destinasjon i Dallas business distrikt, $43.00 til business distrikt i Fort Worth). Spør drosjesjåfør før du kommer i bilen.

Flyplass Parkering

Det er parkeringshus og parkeringsplasser for korttidsparkeringen i nærheten av alle terminaler. Den langsiktige parkeringsplasser er lenger ute, men skyttelbusser kjører mellom terminaler og de parkeringsplasser. Mer informasjon om parkering på DFW Lufthavn via +1 972 574 7275.