Transport

Lokal transport

Tog

Det er en t-kobling (MBTA Blue Line) som forbinder Boston til undergrunnsstasjonen til flyplassen, fra denne stasjonen er det skyttelbusser til terminalene. 

Bil, buss og båt

Boston Logan Lufthavn ligger 6 kilometer nordøst for Boston. Fra vest og sør, ta Turnpike Øst, som fører direkte til flyplassen via Ted Williams tunnelen. Fra nord for byen er det to alternativer: via I-93 gjennom Callahan tunnel, eller via I-95, følg skilt til 1A Sør Logan Internasjonale Lufthavn.

En express-buss (Silver Line SL1) forbinder flyplassen med South Station i Boston. Der kan du bytte til T-banen eller ta Greyhound- og Peter Pan-busser til sørlige Massachusetts og Rhode Island. 

I tillegg er det skyttelbusser til Logan Dock, der en ferge som vil ta deg til Boston, MBTA Harbor Express (tel: +1(0) 617-222-3200).

Bilutleie - Boston Logan Internasjonale Lufthavn

Det er sju leiebilselskap med kontorer på flyplassen: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved hjelp av tjenesten EasyTerra, de sammenligner også prisene hos de ulike leiebilfirmaene.

Taxi

Det er taxier ved alle terminalene. Opp til en avstand på 20 km bruker drosjer takstameter, etter det gjelder fast rate på $ 2,60 per mil, i tillegg er det en $ 2,25 tilleggsavgift. Havnetunnel bompenger er $ 5,25. En taxi til sentrum av Boston koster mellom $ 20,00 og $ 45,00. 

Flyplass Parkering

På den travleste terminal (B), er det en parkeringsplass, med en timesats på $ 3,00 eller en daglig rate på $ 24,00, disse prisene gjelder også for sentrale parkeringshus og parkeringsplassen ved terminalen D. Langtidsparkering (Economy Parkering) koster $ 18,00 en dag eller $ 108,00 i uken. Det går en skyttebuss til terminalene hvert tjue minutter. 

Flyplassens nettsted inneholder oppdatert informasjon om tilgjengelige parkeringsmuligheter. For mer informasjon om parkering (tel: +1(0) 617-561-1673).