Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til flyplassen. 

Bil og buss

Flyplassen ligger 32 kilometer vest for sentrum i Toronto og er lett tilgjengelig ved riksvei 409 som kobles til riksveg 401, flyplassen er også tilgjengelig ved riksvei 427. Utgangene til flyplassen er bra merket. Du kan se selv hvor terminalen til ditt flyselskap er på skiltene langs landeveien. 

Det er flere bussruter mellom flyplassen og Toronto. Linje 192 fra Toronto Transit Commission (tel: +1 (0) 416 393 4636) er en skytteltilkobling (Flyplass Rocket) til T-banestasjonen Kipling (Bloor-Danforth metro linje). TTC-bussrute 58A går til stasjonen Lawrence West (metro linje Spadina). GO Transit har ekspressbuss til stasjonene York Mills og Yorkdale. 

Det finnes en hotellskyttelbuss (Pacific Western Airport Express), og på kvelden går det busser mellom flyplassen og flere destinasjoner i Toronto (dvs. Danforth Avenue, Bloor Street, Yonge Street og Eglinton Avenue). 

Bilutleie - Toronto Pearson Internasjonal Lufthavn

Leiebilselskaper: Avis, Budget, Dollar / Thrifty, Hertz og National / Alamo har skranke i ankomsthallen, utenfor flyplassen er det to til: Rabatt og Enterprise. Du må bestille gratisbuss på forhånd for disse selskapene. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra gir. De sammenligner priser fra flere bilutleieselskaper i et enkelt søk.

Taxi

Drosjene står foran alle terminaler og må følge den offisielle prisen. Du finner priser på flyplassens nettsted, for destinasjoner i Toronto.

Flyplass Parkering

Det er parkeringshus ved alle terminaler som kobles direkte til flyplassen. Satsene for parkering i garasjene er $ 3,00 per halv time, med maksimum $ 24,00 for den første dagen og $ 120,00 for hele uken.

Rett utenfor flyplassen er en stor parkeringsplass med reduserte priser. Satsene er $ 2,50 per halvtime, maksimum $ 14,50 per dag og per uke $ 65,00. LINK-toget går mellom denne parkeringsplassen og terminalene.