Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på Managua flyplass, men det er en nærliggende: Best Western Las Mercedes Hotel‎ (tlf: +505(0)2 559 900). Andre hotell i nærheten Managua Lufthavn omfatte Hotel Real InterContinental Metrocentro (tlf: +505(0)2 768 989) og Crowne Plaza Hotel Managua‎ (tlf: +505(0)2 283 530). Det er en skranke for å gjøre reservasjoner i ankomsthallen. For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Det er et rimelig utvalg av restauranter og (snack) barer, men som på mange flyplasser, prisene er relativt høye. Den duty-free butikker og suvenirbutikker lade latterlige priser. Såkalte "duty-free" rom for eksempel er nesten dobbelt så dyrt som det er i Managua! Suvenirer er også ganske dyre, men kvaliteten er god.

Bagasje

Av sikkerhetsmessige årsaker kan du ikke oppbevare bagasjen på Managua flyplass. For henvendelser om tapt objekter kan du gå til informasjonen kiosken.

Informasjon

I den sentrale delen av terminalen (mellom øst og vest fløyen) finner du en informasjons kiosk for forespørsler om flytider og flyplassen tjenester.

Business

Det er en VIP lounge (tlf: +505 (0) 2 332 355) i øst fløyen som tilbyr grunnleggende fasiliteter som faks, kopiering og internettilgang. Du kan ikke leie møteplasser. For dette må du slå til virksomheten i Managua (se Hoteller).

Handikappede

Managua Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er brede, automatiske dører, tilpassede heiser og toaletter, lavthengende telefoner og rullestol ramper.

Andre tjenester

Det er en gren av Banco de la Producción på Managua flyplass. I tillegg finner du vekslingskontorer og minibanker. Det er en Turistkontoret i ankomsthallen samt flere reisebyråer. Førstehjelp-stasjonen kan nås via telefon +505 (0) 2 33 1111.